Vis speelautomaat

Er zijn niet alleen veel verschillende games te vinden omtrent vissen, maar er zijn ook een aantal gokkasten te vinden die zich speciaal op zeedieren richten. Deze verschillende gokkasten worden hieronder uitgebreid belicht.

Lucky Angler

De Lucky Angler is een gokkast met als thema vissen. De symbolen die gebruikt worden, zijn afbeeldingen van diverse vissen en andere zeedieren. Daarnaast wordt er ook nog gebruik gemaakt van de bekende 10, J, Q, K en A. De vissymbolen brengen meer punten op dan de gewone symbolen. Tevens zijn er nog een aantal symbolen met een speciale betekenis. Zo zijn er de Wild-symbolen en Scatter symbolen. Daarnaast is er nog een speciale Heen-en-weert feature. Het is mogelijk om dit spel zowel gratis als met echt geld te spelen.

Fishy Fortune

Een andere gokkast die is gebaseerd op het thema vissen is de Fishy Fortune. Deze gokkasat maakt gebruik van symbolen met hierop een vis of ander zeedier afgebeeld. Ook worden de symbolen 9, 10, J, Q en K afgebeeld. Er zijn verschillende inzetlijnen beschikbaar, waardoor de kans groter is dat je iets wint. Daarnaast kan er gespeeld worden om echt geld of gewoon voor de lol. Er wordt niet alleen gebruik gemaakt van de gewone symbolen, maar ook van Wild-symbolen en Scatter-symbolen.

Sea Princess

Deze leuke gokkast heeft als thema de zeewereld. Zo komen er allerlei leuke zee features in voor. Als je even niet speelt, verandert het scherm in een zee, met allerlei verschillende soorten vissen. De gokkast bestaat uit de symbolen 10, J, Q, K, A en allerlei verschillende zeewereld symbolen, zoals een zeester en de zeeprinses. Je kunt zelf de inzetlijnen samenstellen en je eigen inleg bepalen. Speel nu voor echt spel of gewoon voor de lol, dit fantastische gokkast spel!